Onderneem Digitaal

Oud-cursisten over de cursus WordPress van Cybersoek:

 

www.eyelandfilms.nlDeze workshop heeft mij goed geholpen om zelfstandig een website in elkaar te zetten en te onderhouden. Binnen de kaders van de templates, ben ik heel tevreden met het resultaat!
De cursus wordt gegeven door de bevlogen Daniël, die zichtbaar werd uitgedaagd door specifieke vragen en wensen.
Ik denk dat WordPress te ingewikkeld is om het al doende te leren. Good value for money!

Olga Busch, Eyeland films


 
amsterdamsesaken.nl

Ik heb de cursus met veel plezier gedaan en was erg blij met de goede ondersteuning tijdens de cursus en de feedback achteraf. Het geeft een korte en bondige handleiding om snel een werkende website te bouwen. Duidelijk, pragmatisch en doeltreffend.
Het is wel handig, als de cursusisten helder hebben wat hun doel van de website is. Dat maakt de cursus wel doeltreffender.

Jeroen Buter, Amsterdamse Saken


www.tanmediation.nl

Door een cursus WordPress te volgen bij Cybersoek is het me gelukt om twee simpele websites te maken. Ik kijk terug op een inspirerende en nuttige cursus. Gewoon doen is dus mijn advies!

Gerrel Wissink, Tan Arboconsultant
 
 
 
 
 
 www.denieuwevaart.info
 
 
 
 
 
 
 
 
 


www.schrijftaal.orgHet was een uitstekend idee om tijdens de zomervakantie een zestal dagdelen te besteden aan het bouwen van de website voor SchrijfTaal.
Dankzij deze cursus bij Cybersoek heb ik nu een site die ik zelf kan bijhouden in WordPress. Het is heel eenvoudig om nieuws, workshops en cursussen toe te voegen.
Een aanwinst voor elke zelfstandige en zeer betaalbaar!

Wilma van den Akker, Schrijftaal


www.ruimteinmodel.nlMet de workshop WordPress van Cybersoek kun je je eigen website binnen een overzichtelijke tijd te creeëren.
Verwacht geen starre leerstof, maar met gezonde eigen inzet is de begeleiding voldoende.
De bereidwilligheid om je met jou specifieke problemen te helpen is groot. Nu kan ik eindelijk trots zijn op mijn eigen gemaakte website.

Rim Lichtveld, Ruimte in Model

Wil je op de hoogte worden gehouden van ons cursusaanbod? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: