Onderneem Digitaal

Cybersoek doet graag waar ze goed in is: mensen helpen met ICT als middel. Zoals met Cybersoek voor Ondernemers. Het mes snijdt in dit project aan twee kanten: we verkopen een cursus aan de druk bezette hoogopgeleide buurtbewoner, waardoor zij meer tijd overhoudt om te genieten in en van diezelfde buurt.
Vervolgens gaat de winst die we maken naar de stichtingskas, waar deze wordt aangewend voor het organiseren van workshops en cursussen aan anderen in de buurt met wat minder geld tot hun beschikking.

We doen er alles aan om jullie interessante en leerzame avonden te bieden. Dit doen we met plezier en we blijven dit graag heel lang volhouden.

Zelf wat terugdoen?

Wil je zelf wat terugdoen? Wil je iets anders bijdragen om dit programma in stand te houden of ervoor te zorgen dat er in de komende periode nog meer mogelijk is? Behalve geld geven kunnen we ook andere hulp gebruiken:

  • Spring in als vrijwilliger. Doe ervaring op in educatie, presentatie en netwerken bij de andere activiteiten bij Cybersoek;
  • Deel je expertise. Vertel ons wat jij allang weet, maar een ander wellicht ontzettend mee geholpen is. In een presentatie, lunchgesprek of cursus;
  • Schrijf. We vinden het heel leuk om jouw ervaring te delen via bijvoorbeeld onze website of nieuwsbrief. Een mooie foto mag natuurlijk ook!

Volg ons op Twitter ,en like ons op Facebook;

Vertel je vrienden/familie/collega’s over ons programma;
Denk met ons mee hoe we nog meer ondernemers kunnen bereiken;
Nog een ander idee of goede tip? Laat het ons weten.

Wil je op de hoogte worden gehouden van ons cursusaanbod? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: