Onderneem Digitaal

Bouw je eigen website met WordPress in vier avonden
Wil je jouw product of dienst online promoten? Dan is een goede website onmisbaar. WordPress is een gebruiksvriendelijk, gratis programma om je eigen website mee op te zetten. In slechts vier avonden leer je bij Cybersoek je eigen website bouwen en beheren. We werken met een kleine groep, waardoor we veel persoonlijke aandacht kunnen geven. Naast praktische tips ontvang je ter ondersteuning een handleiding bij de cursus.

Wat leer je tijdens deze cursus?
Na het volgen van de cursus WordPress heb je een werkende website en kennis van WordPress om je website zelf bij te houden. Om zoveel mogelijk uit de cursus te halen, raden we je aan om wekelijks twee tot vier uur aan je website te werken. Hiervoor geeft de trainer duidelijke opdrachten mee.

Inhoud cursus

  • Goede menustructuur en navigatie opzetten
  • Pagina’s en nieuwsberichten maken
  • Afbeeldingen, foto’s en video’s toevoegen aan de website
  • Zijbalken beheren
  • Widgets gebruiken
  • Een blog integreren
  • Een contactformulier plaatsen op de website
  • Social media inzetten
  • Basis zoekoptimalisatie
  • Een ‘image gallery’ gebruiken

Gedurende de cursus werken we met een vooraf geïnstalleerde website. Zodoende kun je meteen aan de slag. Na de cursus verhuizen we de website naar je eigen hosting. Aan het einde van de cursus heb je een kant en klare website!

Voor wie is deze cursus bedoeld?
De WordPress cursus bij Cybersoek voor Ondernemers is ontwikkeld voor zzp’ers, freelancers, bloggers en andere ondernemers die hun eigen website willen maken en managen. Om deel te nemen aan deze cursus is kennis van webdesign, ingewikkelde codes of speciale programma’s op de computers niet vereist.

Wie geeft de WordPress cursus bij Cybersoek?
Onze trainer is webmaster Manuela van Prooijen. Zij heeft al heel wat ondernemers geholpen bij het vergroten van hun online zichtbaarheid. Zowel beginners als gevorderden zijn bij haar aan het juiste adres!

‘Ik heb de cursus met veel plezier gevolgd en was erg blij met de goede ondersteuning tijdens de cursus en de feedback achteraf’
Bekijk hier voorbeelden van websites van oud-cursisten.

‘Dankzij de cursus bij Cybersoek heb ik nu een website die ik zelf kan bijhouden in WordPress. Het is heel eenvoudig om nieuws, workshops en cursussen toe te voegen. Een aanwinst voor elke zelfstandige, en zeer betaalbaar!’

Lees meer reacties van cursisten


395,00 excl. 21% btw.In winkelmand

0 items – €0,00

Locatie
Cybersoek, Timorplein 22, Amsterdam

Data en tijdstip
Dinsdagavond 2, 9, 16 en 23 mei
18.30-21.30 uur
Max. aantal deelnemers: 11

Kosten
€ 395,00 excl. 21% BTW.
Inclusief koffie/thee & koekjes

Praktisch
Cybersoek beschikt over voldoende computers die je kunt gebruiken, maar je kunt ook je eigen laptop meenemen.