Onderneem Digitaal

Aan de slag met Social Media
Wil je zakelijk aan de slag met Social Media, maar weet je nog niet precies hoe je dat het beste aanpakt? Volg dan de Social Media workshop bij Cybersoek. Social Media bieden veel kansen, maar ook uitdagingen. In deze praktische workshop leer je hoe je de juiste Social Media strategie bepaalt voor jouw onderneming, hoe je ermee aan de slag gaat, hoe je er successen mee boekt en hoe je de resultaten ervan meet. Onmisbaar voor elke ondernemer die serieus aan de slag wil met Social Media.

Wat leer je tijdens deze workshop?
Tijdens deze workshop leer je welke Social Media platforms er zijn en op welke manieren je actief kunt worden op deze platforms. Behalve oude bekenden als Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram zijn er ook minder bekende kanalen die voor jou misschien belangrijk kunnen zijn. Elk platform heeft zijn eigen karakter. Via LinkedIn benader je dezelfde persoon op een andere manier dan op Twitter. Soms is het zinvol om je doelgroep juist via Facebook te benaderen. Waarom? Dat leer je tijdens de workshop. Daarnaast ga je zelf aan de slag met het opzetten van je eigen Social Media strategie. Je leert doelen stellen en resultaten meten en leert hoe je via Social Media bezoekers verleidt tot acties als aanvragen en inschrijvingen. Kortom, na de workshop is de weg vrij voor een geslaagde start!

Inhoud workshop

  • Inleiding Social Media voor ondernemers
  • Overzicht belangrijkste Social Media platforms en hoe deze zich tot elkaar verhouden
  • Jezelf vertrouwd maken met de terminologie binnen Social Media
  • Je doelgroep(en) bepalen
  • Je Social Media strategie bepalen
  • Doelen stellen en resultaten meten

Voor wie is deze workshop bedoeld?
Deze training is geschikt voor freelancers, ZZP’ers en MKB’ers die zakelijk aan de slag willen met Social Media. Je wilt in korte tijd leren welke Social Media geschikt zijn voor jouw onderneming en hoe je er op de juiste manier mee aan de slag gaat.

Wie geeft de Social Media workshop bij Cybersoek?
Onze trainer is communicatie- en marketingprofessional Rico den Burger. Rico helpt organisaties social media in te zetten om klanten te vinden, te binden en te behouden. Voor verschillende organisaties ontwikkelt Rico de social media strategie, beheert hij de social media en/of traint hij de medewerkers om social media in te zetten. Ook coördineerde Rico het social media team van SAIL Amsterdam in 2010 en 2015. Op dit moment werkt Rico op freelance basis voor o.a. de Gemeente Almere, FNV en Ymere.


Workshop Social Media

69,00 excl. 21% btw.In winkelmand

0 items – €0,00

Locatie
Cybersoek, Timorplein 22, Amsterdam

Datum en tijd
Dinsdagavond 25 april
18.30-21.30 uur
Max. aantal deelnemers: 11

Kosten
€ 69,- excl. 21% BTW

Praktisch
Cybersoek beschikt over voldoende computers die je kunt gebruiken, maar je kunt ook je eigen laptop meenemen. Bij voorkeur geen tablet. Heb je een smartphone? Installeer dan Instagram voordat je naar de workshop komt.

Nog vragen over de cursus? Mail naar info@onderneemdigitaal.nl